AKTUELNO

Kolaps u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Urednica zabave portala Pink.rs Milica Krasić je naredno pitanja postavila Dalila Dragojević:

Rekla si da te plaši reakcija tvoje majke - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo i ja smo pričali o tome i znamo da to ne bi bilo prihvaćemo, ali opet ako bude zdravo, znam da će to svi prihvatiti, neka on kaže - rekla je Dalila.
Ja da sam Dalilu hteo poniziti, rekao bih 'evo izvolite, vidite da i dalje mogu neke stvari, hajde sada zdravo', ali nije tako. Za mene je sve ovo normalno i može se dešavati. Ja sam taj koji želi da se ona izvuče iz nekih stvari i mislim da je okej da se ona druži sa njim, on je razuman dečko. Zato sam i rekao, kada budemo razgovarali o nekim stvarima, biće mnogo lakše i to je neki iskorak... - ubacio se Car.
Pričali smo o tome Dalila i ja, ne može niko da zna sada trenutka, ali pretpostvaljamo da nije to to i da ne treba da potljamo to tu, i zato treba pregurati to ovde, a onda napolju nešto raditi. To su tebe koje su daleko, ovim postupkom smo se vratili na nulu - pričao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti očekuješ od njihovog razgovora? - pitala je novinarka.
Ne zanima me, a tek sad me ne zanima kada sam čuo da su bili i poljupci, ne zanima me ishod tog razgovora - rekao je on.
Da li bi te bilo sramota da upoznaš Dalilu sa porodicom? - pitala je novinarka.
Ne bih ulazio u tu priču, više nema potrebe da se poteže. Sada ne želim da je vodim kući - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ušao sa njom u vezu da se nije desio taj razgovor - pitao je Mića Anđela.
Verovatno da da - rekao je on.
On je rekao da bi ušao sa njom u vezu, i ne znam zašto ne bi ako je to rekao... On je neko ko poštuje reči svojih najbližiš. Kako će da reaguje neko ko je ostavio muža zbog Cara, a sada je sa Anđelo. Anđelo dobro zna šta radi, a on čim je čuo jednu priču, on prekida kontakt, on se vodi razumom i poštuje sam reči koje mu se kažu... Anđelo i ja se dobro znamo, ovde smo jako blisku, Dalila je poslednja osoba koju bi njegovi primili - počeo je da priča Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada vlada razum, ne bi ni ona uplovila odmah u vezu, mi smo pričali da moramo da imamo kočnicu i sve. Ja rijaliti ne igram, ovo traje dva dana i nastao je opšti haos. Da sam želeo bilo šta mogao sam da skočim na nju, ali nisam - rekao je Anđelo.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.