AKTUELNO

Šok!

Maja Marinković se danas oglasila za Pink.rs i odgovorila svom ocu Radomiru Marinkoviću Takiju na reči koje je izgovorio u emisiji "Pitam za druga".

Foto: Pink.rs

Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka "gospodin" kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše - poručila je Maja za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Taki je u emisiji rekao da je povod za sukob bio taj što je pojeo njenu čokoladu, međutim, Maja je to demantovala i zapretila mu da će ga razotkriti. Novinari su stupili u kontakt sa Takijem nakon Majine izjave, a on je kategorički odbio da priča o njoj.

Ne, ne, ne. Želim da se povučem iz svake priče o njoj, ne želim da pričam o Maji, razumite me. Želim da se povučem iz medija posle svega - izjavio je Taki za Kurir.

Foto: RED TV

Autor: Pink.rs