AKTUELNO

Od ranog jutra, ušao u raspravu sa Anđelom Vešticom.

Sudeći po njegovom ponašanju, za Mikija Đuričića, koji je poznat, između ostalog i po bežanjima iz rijaliti programa, pisma Velikog šefa ne predstavljaju neki veliki značaj. On je jutros, kao i juče ujutru, bio u krevetu, kada su se čitala pisma. Zbog ovog prekršaja juče su upozoreni, ali i kažnjeni neki Zadrugari.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija sa bojkotom pisama i ležanjem u krevetu, desila se i danas, što je posebno iznerviralo Anđelu Vešticu, koja je imala još jedan razlog da sa Đuričićem uđe u raspravu:

Gde je Miki? Gde je Miki? Sad ću ja da ga razbudim! Gde je Miki? - pitala je Veštica ostale učesnike najgledanijeg rijaliti programa.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je u pab stavio Anđeline stvari, pa je ona odmah rešila da ode, i da mu očita lekciju i zbog ležanja za vreme kada se čitaju pisma i za garderobu.

Miki, prvo, stiglo je drugo pismo! A drugo, ko ti je rekao da pipaš moje stvari, i da stavljaš u pab? Pitaš mene. Ja uzmem, odnesem i sklopim. Nisi učinio dobru uslugu, izbacio si me iz takta sada! Ajde diži se da slušaš pismo! - jasna je bila Anđela Veštica.

Foto: TvPink Printscreen

Miki se pravdao kako ima grčeve u stomaku, i da zbog toga leži u krevetu, a da je sa njenim stvarima imao najbolju nameru, međutim, preračunao se, jer je ovo iznerviralo Anđelu Vešticu, s obzirom na to da nije mogla da uzme stvari koje su joj odmah bile potrebne, pošto je pab bio zaključan.

Autor: S.K.

#Anđela Veštica

#Miroslav Miki Đuričić

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

'