AKTUELNO

Pevačica je u šoku, a šteta na pevačicinom automobilu je velika.

Atraktivnoj pevačici Marini Tadić ovaj mesec je počeo burno. A posle novog albuma, nešto je moralo da krene i po zlu.

Naime, pevačica je imala saobraćajku u centru Beograda, a Marina se uhvatila za glavu i mobilnim pozvala policiju.

Sve se dogodilo u nekoliko sekundi i sreća je da niko nije vozio brzo, pa nije bilo većih posledica. I Marina i vozač koji je otpozadi podleteo pod njen džip su nepovređeni, ali je šteta na pevačicinom automobilu velika.

Foto: Pink.rs

- U trenutku kada se Marina isparkiravala, vozač koji je dolazio iz istog smera naglo je skrenuo kako bi stao na njeno mesto, ali nije dobro procenio situaciju, pa je podleteo pod zadnji deo njenog automobila. Srećom, pevačica nije udarila glavom u volan, a vozač koji ju je udario je potpuno zbunjeno izašao iz auta. Kada je došla sebi, pevačica je istrčala napolje, uhvatila se za glavu i odmah se spustila da vidi kolika je šteta na zadnjem delu džipa - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.

- U prvi mah potpuno je ignorisala čoveka koji ju je udario, a zatim je usledila rasprava: ''Šta to uradi, čoveče? Pa vidiš li da se isparkiravam, gde si poleteo? U šta si gledao?”, vikala je pevačica u neverici. Kako bi spustio tenziju, vozač je rekao: ''Gledao sam u tebe i eto šta se dogodilo”, ali je ta konstatacija još više razbesnela pevačicu, koja je istog trenutka pozvala policiju. Njoj očigledno nije bilo do šale jer je džip nedavno kupila, a zadnji trap joj je bio uništen - objašnjava izvor.

Marina je u jednom trenutku čak kamerom sa mobilnog fotografisala automobile, očigledno se plašeći da će krivac pobeći sa lica mesta.

Autor: M. K.

#Automobil

#Marina Tadić

#Saobraćajna nesreća

#pevačica

'