AKTUELNO

Nikada je ovakvu niste videli!

Dušica Jakovljević, jedno od omiljenih TV lica ružičaste televizije, oduvek je intrigirala svojim ljubavnim životom kao i izborom parnera. Podsetimo, jedna od njenoh veza poznata javnosti bila je sa sada već bivšim dečkom Dare Bubamare, kao i bivšim zadrugarom Đeksonom. S obzirom da se već dugo vremena nije pojavljivala ni sa jednim partnerom, ekipa 'Parapaco lova' je sačekala popularnu voditeljku ispred zgrade televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je vrlo brzo izašla oz zgrade, te se uputila ka teretani u kojoj vredno radi na svom telu i vitkoj figuri. Nakon treninga uputila se ponovo ka svom automobilu i otišla do Beograda na vodi, pa otišla do obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je i dalje bila sama iako je sve vreme razgovarala telefonom sa nekim, te se ponovo uputilča ka svom automobilu. Ekipa 'Paparaco lova' je nastavila da ide za njom i ispratila je do auto perionice gde je oprala svoja kola i zatražila posebnu stvar, a to je da joj se dodatno obriše 'šoferka'.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je nastavila da vozi i parkirala se direktno ispred svoje zgrade i to sama. Da li je voditeljka i dalje slobodna, ili je ovo samo bio 'loš trenutak' ili 'manjak sreće', ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.