AKTUELNO

Nove simpatije!

Prošle noći na velelepnom imanju Zadruge održana je žurka koja je razotrkila mnoge zadrugare i njhove emocije. Za atmosferu koja je bila nikad bolja, bio je zadužen DJ Neba.

Foto: Promo

Od samog starta žukre primećeni su pogledi između Dalile Dragojević i Anđela Rankovića. Njih dvoje su se najpre gutali pogledima u gardaroberu dok su se spremali za žurku.

Na samom početku žurke, Dalila je prišla Anđelu kako bi se našalila sa njim, što joj je i pošlo za rukom.

Nakon toga, Dalila je krenula da igra, a Anđelo nije skidao pogled sa njenog tela. Ona je u nekoliko navata zamešala kukovima, a tom prilikom je i Filip Car bacao poglede na nju. Dalila je Anđelu posvetila i pesmu:

On je čovek sa 100 lica, eno ga iza tebe - rekla je Dalila i pokazala na Anđela.

Dalila je u jednom momentu prišla Anđelu koji je sedeo sa Markom Đedovićem i tom prilikom mu rekla da im je Đedović prepreka. Anđelo je nakon toga stavio ruke na Daliline kukove a ona ga je zavodila. Dragojevićka nije skidala osmeh sa lica dok je pričala sa njim, a zadrugari su pažljivo pratili njihovo ponašanje. Palo je maženje, žašoamke o me

Dalila i Anđelo su se u jednom momentu bacili na detaljno upoznavanje. Oni su najpre zagovarali u kazinu da bi nakon toga krenuli u štenju.

Dok su Dalila i Mina Vrbaški igrale na pozornici Anđelo je sve vreme gledao Dalilu dok je ona mamila njegove uzdahe.

Sa druge strane Filip Car je primetio poglede Anđela i Dalile pa je rešio da obnovi kontakt sa Anom Jovanović. Njih dvoje su se peckali u ranim jutarnjim satima, da bi na kraju završili zajedno u krevetu.

Kako će teći odnosi Dalile i Anđela i Cara i Ane, ostaje nam da ispratimo. Zato pratite TV Pink u najgledajiji rijaliti,a sve o Zadurzi čitajte na poratlu Pink.rs!

Autor: N.B.