AKTUELNO

Uveliko priprema nove pesme i spotove, ali i brend o kom će se tek pričati.

Pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kristina Kija Kockar ispred objektiva premijerne kamere otkrila je kako provodi Vaskrs, i to u prazničnom izdanju i narodnoj nošnji, što od nje nismo navikli.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi Vaskrs u mom domu u Beogradu mi je bio najlepši, tada sam ja farbala jaja i sve žene iz moje porodice su bile tada kod mene i bilo mi je prelepo. Uvek farbam jaja, bitno je da čuvarkuću napravim, to je moj dom i volim da uredim - počinje Kija.
Završavam album koji najavljuem 300 godina, radim svoj brend, u pitanju su bikiniji. Uskoro snimam spotove, ima i jedna balada prelepa, nisam je želela, ali došla je iz mog srca, čak sam pisala i deo teksta, ponosna sam - priča Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se na svoje prijateljstvo sa Acom Lukasom, pa otkila kako diživljava to što ih mediji i publiak konstantno spajaju u ljubavnom kontekstu.

Radićemo nastupe Lukas i ja, mi smo skroz kul, juče smo sedeli zajedno, koncert mu je bio odličan. Jedva čekam i novembar. Baš sam mu se zahvaliala za prelepe reči koje je rekao za mene u poslednje vreme - priznaje Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Znala sam da će nas spojiti, ne pogađa me, demantovali smo. Nema potrebe da se pravdamo, Aca je šmeker i ja znam da moje drugarice lude za njim, ali on mene, ali ni ja njega ne gladam na taj način - zaključila je Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.