AKTUELNO

Početak je bio težak, a na kraju mu se sve isplatilo.

Pevač Boban Rajović aktivan je na muzičkoj sceni pune 22 godine, a isprva ga nije želeo niko, ni izdavačke kuće ni mediji. Ipak, karijeru je gradio polako, bez dinara u džepu.

- Nisam imao ni dinara kada sam došao iz Danske, ali pošto sam bio dobro obučen svi su mislili da imam pare pa su hteli da me oderu - priseća se pevač kroz smeh, i otkriva kako je snimio prvi album:

Foto: E-Stock/TikTak

Moj prvi album je koštao 80.000 tadašnjih maraka. Pozajmljivao sam novac uglavnom od brata i bliske rodbine. Nekada sam pozajmljivao i od kamataša, ali sam sve to uredno vraćao.

Rajović je naglasio da ga je ulaganje u karijeru mnogo koštalo i prisetio se kako je njegov brat vodio evidenciju njegovih dugova.

Svako malo od brata sam tražio novac kao pozajmicu, sve 5.000 po 5.000. Vodio je evidenciju u jednoj svojoj svesci, a kako me je pratio i vozio na nastupe, jednom prilikom smo se vraćali, stali usput, a on je izvadio svesku. Sve lepo popisano i kaže mi sada ti je dug 120.000 evra. Pogledao sam ga i rekao mu: „Dodaj ti tu još pet, pa ću ti vratiti“ - ispričao je pevač.

Foto: Instagram.com/rajovicboban

Autor: pink.rs