AKTUELNO

Prešli preko svega i gledaju gore!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić svoju ljubav ozvaničili su vezom, neposredno nakon ulaska u trenutno aktuelnu, petu sezonu "Zadruge". Njih dvoje će najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs, proslaviti pred kamerama. Mensuru to nije prvi put, dok Milici zapravo jeste.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Njihov odnos je od samog početka krenuo uzvodnim tokom, pravo ka vratima velike ljubavi. Prva prepreka u njihovom odnosu koja ih je zadesila jesu priče o njenim aferama iz karantina, u kom zadrugari borave do useljenja u Belu kuću. Mensur je odlučio da veruje svojoj devojci, pa su tako i nastavili da "gaze" ka velikom finalu.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Sukobi su vremenom počeli da budu sve učestaliji, a za sve je kriva ljubomora, kako kod jednog, tako i kod drugog. Sve priče koje su počele da se obelodanjuju, uzdrmale su ovo dvoje mladih ljudi. U jednom momentu, došlo je do toga da, kako se navodilo, Milica i dalje gaji emocije prema svom bivšem momku, Aleksandru Goluboviču Golubu. On je bio glavna tema njihovih rasprava, pa je sve postalo još gore, kada je prilikom posete njene majke za Novu godinu, Veselinovićeva upitala za njega. Nakon nekog perioda, njih dvoje su raskinuli, što je poremetilo stanje i jednog i drugog.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Nakon nekog perioda i prelaska preko pogleda i varnica, koje su sevale velelepnim imanjem u Šimanovcima, između Mensura i Ane Jovanović, oni su obnovili svoju vezu, koja je bila poljuljana, zbog nedovoljnog poverenja.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Kako je vreme odmicalo, par je imao sve uspešniju vezu. Tom prilikom, ulazak Ajdarpašićeve bivše velike ljubavi, Mine Vrbaški, ponovo se našao kao kamen spoticanja, njihove veze. Pogledi, osmesi samo su jedni od razloga njihovih burnih svađa koje su usledila, a koje su se neretko završavale fizičkim kontaktom i izlivima besa. Mensur je zauvek stavio tačku na odnos sa Minom i burnom prošlošću koja ga je vezivala za ovu zadrugarku, pa je tako par ponovo stao na noge.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Za sada, njihova ljubav kreće ponovo da cveta, a da li će opstati do kraja ili će se desiti još jedan krah, samo nam ostaje da ispratimo.

Foto: E-Stock/Aleksandar Bačlija

Autor: Nikola Žugić

#Zadruga