AKTUELNO

Očekuje vas još jedna burna noć u najgledanijem rijalitiju svih vremena.

Iako je dugoočekivani rijaliti "Zadruga" počeo pre samo šest dana, učesnici ovog istorijskog projekta već su podigli mnogo prašine kako u srpskoj javnosti, tako i u regionu.

Tokom ovog perioda bili smo svedoci simpatija koje su se rodile, burnih događaja, ali i neverovatne kreativnosti Zadrugara, što je bilo dovoljno da novine i portali, ali i milionski auditorijum, u svakom trenutku budu uz "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

Produkcija, na čelu sa Velikim šefom, bila je veoma inspirisana kada su u pitanju zadaci koje su Zadrugari dobijali, a nakon izbora za Mis i Mistera Zadruge, tajnih zadataka, ali i zadatka da svako iznese mišljenje o ostalim učesnicima, između ostalog, večeras takmičare, ali i gledaoce očekuje novo iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, večeras ćete imati priliku da gledate hitno, vanredno uključenje u "Zadrugu", a šta je Veliki šef pripremio za Zadrugare, i dalje je tajna.

Zadrugari su se do sada suočili sa brojnim iznenađenjima, a da li ih očekuje novi šok, saznaćete u vanrednom uključenju u najspektakularniji rijaliti svih vremena "Zadruga", večeras od 19 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Rijaliti Zadruga

#Takmičari

#Televizija Pink

'