AKTUELNO

Otvorila dušu!

Pevačica Marija Mikić je u šestom mesecu trudnoće, a u julu očekuje svoje prvo dete, koje je, kako je saznala, ženskog pola. Marija je presrećna što će uskoro postati mama, posebno jer je pre ove trudnoće doživela dva pobačaja.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Da stvar bude gora, Mikićeva je ubrzo nakon spontanih morala da održi unapred zakazane nastupe.

- Nisam želela da pričam o gubicima bebe, jer niko ne mora da zna da li sam ili nisam tužna i kako mi je - počinje Mikićeva, i otkriva intimne detalje:

- Desilo mi se dva puta da izgubim bebu, a da imam zakazan nastup. Dok sam se spremala bukvalno sam plakala i šminkala se. Jednom se to desilo u nedelju, a nastup sam već imala u sredu. Pevala sam i vratila se kući s drugom energijom. Nikada niko nije znao i nije primetio kako mi je.

Foto: Pink.rs/M. MIJATOVIĆ

Marija je takođe progovorila i o trombofiliji, bolesti za koju je saznala da je ima tek kada je ostala u drugom stanju. Trombofilija inače utiče i na gubitak bebe, odnosno nezadržavanje ploda.

- Kada mi se to dešavalo, govorila sam bliskim ljudima da ćute i ne pričaju o tome, dok me jedna drugarica nije pitala mislim li da sam sebična. Sasekla me je, a u glavi su mi bili roditelji, porodica... Rekla sam sebi da je u pravu i čim sam dobila priliku, govorila sam o tome. Sada već znam oko 30 devojaka koje su otišle da rade test na trombofiliju i neke će rešiti svoj problem. Uradila sam dobro delo iako znam da će me ti naslovi uvek pratiti, ali i to je u redu. Članovi familije me nisu kritikovali, ali su me pitali da li sam morala da javno pričam o tome. Nisam morala, ali sam htela i ne kajem se - zaključila je Marija u jednoj emisiji.

Foto: Instagram.com/wwwmarijamikiccom

Podsetimo, Marija je ranije, u intervjuu za medije otkrila sa kakvim se promenama rasploženja suočava u drugom stanju.

- Promene u trudnoći su katastrofa. Ja moram Joci javno da se izvinim. Jer ti ništa ne primećuješ, misliš da si u pravu, a u stvari si izdrndana trudnica. Jednom sam plakala i pola dana nisam razgovarala sa njim jer mi 45 minuta nije napisao da me voli. I u sledećem trenutku se ja oduševljavam mačkom. On me snima i kaže "Bože sačuvaj". Pa je krenula svađa što ne možemo mačku da dovedemo kući (smeh). Stvarno je ovo drugo stanje, sve što osećam ružno mi je 100 puta više, a lepše mi je 200 puta više.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Autor: P.R.