AKTUELNO

Samo dan ranije, mama je upozorila da ovog umetnika, ne spominje u rijalitiju.

Noć iza nas, bila je veoma teška za Minu Vrbaški. Ona je u razmaku od samo desetak minuta, ušla u fizički sukob sa čak dve stanarke, a sve vreme, trajao je potpuni haos u beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Mina se prvo posvađala sa Macom Diskreciom, koja je pomenula jednog pevača, zbog koga je najmlađa učesnica "Zadruge" dospela u sam vrh javnosti. Odmah je uletelo obezbeđenje, koje je razdvojilo ove dve cimerke.

Nije ok! Nije ok! Ne sme da se spominje, razumeš! Zamolite je, ne treba da ga spominje, jer će mi tužba ići opet! - zabrinuta je bila Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali Zadrugari odmah su počeli da komentarišu ovu situaciju, međutim, tu se sve nije završilo. Kada se Mina vratila u spavaću sobu, ponovo su sevnule varnice, ali i pretnje:

Skloni mi se sa kreveta! Išamaraću te kad izađem napolje! J*baću ti sve po spisku! Znači nemoj da k*njaš! - vikala je Mina na Macu, nakon čega je otišla u kuhinju i počela da plače!

Inače samo, dan pre, mama je Minu, u telefonskom razgovoru podsetila, da ne treba da spominje određenog pevača.

POGLEDAJTE JOŠ: DA TI SE SRCE SLOMI: Mina je imala PRIVATAN POZIV! Gušila se u SUZAMA dok je razgovarala sa MAMOM! (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Televizija Pink

#Zadruga

#Šako Polumenta

'