AKTUELNO

Najviše se rasplakala kada je čula teško bolesnu baku!

Veliki šef, najmlađoj i od pre nekoliko večeri zvanično najlepšoj "Zadrugarki", pošto je ona pobedila na izboru za mis - Mini Vrbaški, pružio je priliku da se čuje sa najmilijima.

Ovaj razgovor bio je veoma emotivan, već od samog starta, jer u porodici ove mlade devojke, postoji član, koji vodi tešku životnu bitku.

Foto: Instagram

Mini se prvo javila upravo baka, a kada je čula njen glas počela je da plače i pitala je šta se dešava, kako je i rekla joj da joj puno nedostaje. Da se baka ne bi uzbudila previše, slušalicu je preuzela mama, kako baki ne bi skočio pritisak:

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj me! Nemoj da plačeš! - bila je jasna mama Mine Vrbaški, dok je Mina zahtevala što pre da vidi baku.

Nakon svega toga, Mina se čula i sa bratom. Kome je takođe rekla da joj nedostaje i da joj je mnogo teško, posle toga mališan je slušalicu dao ponovo mami, koja je svojoj ćerki rekla nekoliko saveta, ali i kritika na ponašanje proteklih dana, dok je učesnica sve vreme plakala:

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj me dobro Mina! Znači, kamere te snimaju! Nemoj praviti sr*nja, da te ne bi kažnjavali, suzdržavaj se, ne spominji ŠAKA nikako, i ne daj da te provociraju. Znači moraš da izdržiš! - davala je savete Mini, mama.

Foto: Pink.rs

Učenica "Zadruge" na sve to, rekla je da ne može da izdrži i da hoće samo baku da vidi, posle svega, Mina je ponovo počela da priča sa bakom, posle čega se još više rasplakala, a kako je sve izgledalo, možete videti u video klipu:

Podsetimo, Mina Vrbaški u žižu javnosti došla je kada je otkrila da od pevača Šaka Polumente, dobija video klipove slobodnije sadržine, koje je jasnije i pokazala svima.

Autor: S.Kuvekalović

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Šako Polumenta

'