AKTUELNO

Dosetio se naizgled lakog i brzog načina da zaradi!

Srpski influenseri često su na meti kritika zbog stavova koje zastupaju i svojih postupaka, a Vladimir Zvekić poznatiji kao Veselin je, čini se, otišao korak dalje, te je otvorio namenski račun i pozvao svoje pratioce da mu svako od njih uplati po evro, kako bi tim novcem obezbedio sebi krov nad glavom!

On ima 328 hiljada pratilaca na mrežama, i ako bar polovina uplati po 1 evro na njegov račun, on bio bi mogao za sebe da bira i neki od stanova u najluksuznijem delu prestonice.

Uh šta reći, koju poruku poslati. Onima koji ne veruju u iskonsku dobrotu. Prijatelji, ako ovo stvarno upali, sve vas zovem na žurku useljenja i pravimo cirkus. Demoliramo stan. Ne znate ni pola kroz šta sam prošao u životu i kako sam živeo. Nisam hteo ni da vam delim da vas ne mračim ili da zli jezici kažu da glumatam žrtvu, ali bilo je borbeno, dok se niste desili vi. Toliko puta ste me vadili iz depresije, loših situacija, bili vetar u leđa, a da ni ne znate, a tek ovo, još uvek sam u neverici, ruke mi se tresu dok pišem, kanula je po neka suza radosnica.
Ja moram da legnem da spavam, ali stvarno mi nije dobro, ne prestajem da se znojim, drhtavicu imam. Telefon mi se usijao i sutra ću vam pokazati kako izgleda stan - napisao je Veselin.

Autor: pink.rs