AKTUELNO

Nekadašnja pevačica već duže vreme nije se pojavljivala u medijima.

Ružica Veljković, bivša članica grupe "Models" našla se u centru skandala oko elitne prostitucije, čeka drugo dete sa doktorom koji radi u Švajcarskoj.

Ružica se pošto ju je jedna od devojaka koje su uhapšene u akciji policije zbog elitne prostitucije označila kao jednu iz kataloga makroa Duška Banjca oglasila i rekla da je u drugom stanju, ali i da nema veze sa prostitucijom. Ona je na svom Instagramu objavila fotku sa svojim dragim, kako se drže za ruke a preko nalepila nekoliko srca.

Podsetimo, bivša modelsica je rekla da je za prostituciju optužila Marija Halas, s kojom se nekada družila, a s njom se nije čula već nekoliko godina.

Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila. Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam drugi put i ovaj stres ne prija. Ni meni ni bebi - kaže Ružica.

Ružica Veljković dodaje da već dugo nije u dobrim odnosima sa Marijom.

Podsetimo, policija je u toku velike akcije suzbijanja elitne prostitucije uhapsila 29 osoba među kojima su Duško Banjac i Nikola Anđelić, kao i bivša misica Dajana Tripunović. I klupko je tek počeo da se odmotava.

Autor: Pink.rs