AKTUELNO

Iskrena do koske!

U toku je "Izbacivanje", a prvi sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Miljana Kulić koja je ogolila dušu o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa je prokomentarisala odnose u Beloj kući.

Kako si prešla preko svih svojih sumnji i strahova sa njegove strane - pitao je Darko.
I napolju sam sumnjala u neke stvari i nisam mogla da ustanovim da li je to istina, jer nisam imala kontak sa njegovom porodicom. On je meni stalno ponavljao da ne pravim budalu od njega. Rešila sam da mi bude fokus to kakav je on prema meni, e sada kada budemo izašli napolje, videćemo kako stoje stvari i videću na čemu sam...Neke budalaštine i neke stvari mi ponavlja. Kaže da sam emotivno nestabilna, pa nemoj sa ludakom da imaš posla i tražiš da idemo na Rajsko ostrvo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti objašnjavaš to što je Zola, koliko toliko, korektan prema tebi - pitao je Darko.
Ako mislim da je neko lud i neko neuračunljiv, kako on kaže, ja sam dala sebe i sve sam dala, mislim da sam doživela slično kao Dejan. Svađala sam se sa majkom, šutirala sve i ostalo. Klipovi, ja gledam kako se on ljubi, smejem se, samo da pokažem da mi nije teško, ali je to eskaliralo - rekla je Miljana.
Istakla si da se on opet vraća na priču, a što se vraća na to ako je rekao da je prešao i da ti je oprostio - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, osećam se jadno jer ispada da on kupuje mir sa mnom, jer ako nije u dobrim odnosima sa mnom, da ću ja raditi ovo ili ono. Shvataš da sam emotivno nestabilna, kažeš da radim ovo ili ono, onda mi ne daješ lažnu nadu. Moguće je da mi se emocije vrate. Razumeš o čemu ti pričam. Međutim njemu odgovara da malo bude i sa Nenadom u kadru, bio je i sa Filipom u kadru, pa onda priča da će da nastavi da bude rijaliti igrač, tj. muška ku**a. Ja nikada ne mogu da mu pređem preko onoga sa Deniz i prevare. Više neću da mu se obratim, rekla sam to sto puta, ali ću komentarisati druge teme koji su mi zanimljivi. Kakav god da je Nenad, on me iskreno voli - rekla je Miljana.
To se vidi, ali je jedna stvar sumnjiva. Što je Bebica imao potrebu da tebe namesti kod Zole zbog tih viljušaka - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga sam i raskinula, ali mi je posle bilo žao, ne volim da se igram sa tuđim emocijama. Vidiš dijametralnu razliku u ponašanju kad je sa mnom i kad me ostavi...Naravno da se nisam zaljubila u takvog muškarca kad plače, preskače i to. Lagao je on neke stvari, izmišljao, ja napolju nisam nikako mogla da saznam istinu. - rekla je Miljana.
Koliko je zaista zagonetki i pitanja u tvojoj glavi kad je Nenadov privatni život u pitanju i kako ćeš se nositi sa neprihvatanjem od strane njegovih roditalje - pitao je Darko.
Pa nosila bih se, samo da ima normalan odnos sa roditeljima i decom. Naravno, znam kako je sve to zbog dece. Ako ti žena ima koronu, rodila ti decu, pozoveš i pitaš za nju i decu. Normalno je, ali je on inatdžija - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće li Filip i Dalila ikada postati jedno - pitao je Darko.
Od tog posla nema ništa. Kao što sam videla i rekla, Dalila ga je zavolela, a između parova je sve igra. Kad pogledaš Dalilu i preko čega je prelazila, ne verujem da bi to neko radio zarad rijalitija. Međusobno se takmiče. Ti postaviš pitanje Dalili, Filip odgovori umesto nje, ona se naljuti i ode u pušionicu...Koliko puta smo rekli posle Maje i posle svega da ne postoji, pa ono, a sada je ona izričita u tome, i to me buni - rekla je Miljana.
Hoćeš da kažeš da ona ima sada taktiku u poslednjem tromesečju - pitao je Darko.

Foto: Unsplash, E-Stock/Pink.rs

Verovatno. Ona je sve i svašta rekla - rekla je Miljana.
Došlo je do kraha Aleksandre i Dejana, je l' si očekivala - pitao je Darko.
Očekivala sam. Ne likuje on, nego ustaje i napada Aleksandru. Naravno da će da pomišlja ona svašta, pomirio se sa njom posle svega. Ona je meni rekla da je on ušao sa njom u vezu, kako bi se oprao, da ona tako misli. Isto tako mi je bilo sumnjivo na nominacijama, on ostavlja Filipa, šalje Minu, pa mu se zahvaljuje. Sada vidi Boga ti, zbog neke Minine informacije, želi da nametne da voli Aleksandru - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen / Pink.rs/M. IVANOVIĆ

Da li si saglasna sa komentarima zadrugara da Dejan pokuša da nametne neki autoritet veštački Aleksandri, pošto nije mogao to sa Dalilom - pitao je Darko.
Po njegovom ponašanju da. To nije mogao sa Dalilom, ali je to i opravdano da radi, jer uči na svojim greškama, a sa druge strane mi je to toliko sumnjivo da se toliko zaljubio u Aleksandru, pa kaže da je namerno ostavio Filipa da vidi da li će Đedović da čuje - rekla je Miljana.
Je l' si videla jurnjavu kad je Mina jurila Mensura, pa je on dozivao Milicu - pitao je Darko.

Foto: Pink.rs

Zato što ja smatram da je zaljubljen, da ima emocije prema Mini, ali je inatdžija i neće da pokaže jer će uskoro kraj. Namerno radi, vešto izbegava i tera inat samom sebi - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga