AKTUELNO

Oni su odlučili da ovaj važan datum provedu na Ibici.

Sandra i Andrej Meljničenko venčali su se 3. septembra 2005, u njihovoj vili na Azurnoj obali, a o njihovoj svadbi i dan danas se ispredaju legende.

Oni su tada za svoje goste iznajmili avione i ceo hotel sa pet zvezdica u Kanu. Muškarcima su bili spremljeni smokinzi modnog brenda “Armani” a damama svečane haljine.

Kako portal Pink.rs saznaje od izvora bliskog ovom bračnom paru, ove godine putovanje na Ibicu iskoristili su da proslave svoju ljubav i godišnjicu braka.

Meljničenkovi su odlučili da septembar provedu na Ibici, a kako je to mesec kada su se venčali, ovaj odmor je ceo u duhu njihove ljubavi. Sandra je maksimalno posvećena porodici i obaveze oko Tare i petomesečnog Adrijana joj ne padaju teško - rekao je za Pink.rs izvor blizak porodici Meljničenko.

Foto: Printscreen Instagram

Dvanaestu godišnjicu braka Meljničenkovi su obeležili ploveći na svojoj jahti, a društvo su im pravile i brojne Sandrine prijateljice, među kojima je i Nina Badrić.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: JEZIVO? Šta to Ana Sević i Darko Lazić čuvaju u stanu? (FOTO)

Nina je na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa odmora, a čini se da je sve u znaku ljubavi, te su dame u noćnom izlasku imale i poslastice sa slovom "A".

Autor:  J. V.

#Models

#Sandra Meljničenko

#godišnjica

'