AKTUELNO

Tijana Ajfon i Sanja Stanković su, pišu mediji, žestoko zaratile zbog aktuelne afere "elitna prostitucija".

I jedna i druga dovođene su u vezu sa "najstarijim zanatom" - Ajfonka u martu prošle godine, kada je uhapšena u Bosni i Hercegovini, a Sanja pre nekoliko dana, kada je objavljeno da je navodno uhapšena u akciji beogradske policije, zajedno sa još 28 osoba. Sanja je to demantovala, objasnivši da je tada bila kod majke u Cirihu, za šta je priložila i dokaze, međutim Ajfonka je uverena u suprotno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Želim Sanji Stanković da se dobro opere od afere "elitna prostitucija"! Ja sam frizerka, imam svoje zanimanje, vlasnica sam kozmetičkog salona, a o prostituciji ne znam ništa. Neke starlete su se stidele što su došle na otvaranje mog salona, a sada su u novinama označene kao prostitutke. Moje ime tamo ne možete da nađete - rekla je Tijana.

Sanja Stanković je, očekivano, žestoko uzvratila.

Foto: Instagram.com

Ta, na Drini Ajfon, bolje da ćuti! To joj je nadimak jer je "pala" na reci Drini u Bosni... Ne pogađa me šta priča ta osoba. Ja sa prostitucijom nemam ništa! Bila sam van zemlje tog dana kada se pisalo da sam uhapšena, imam avionsku kartu kao dokaz - poručuje Stankovićeva.

Foto: privatna arhiva

Autor: pink.rs

#Sanja Stanković

#Tijana Ajfron