AKTUELNO

Oglasila se povodom afere koja trese Balkan!

Domaću javnost danima trese afera "elitna prostitucija" u koju su, prema navodima medija, upletene brojne starlete, menadžeri, pa i pevačice. Poslednjih dana ime pevačice Dušice Grabović dovodi se u kontekst organizovanja, tačnije ugovaranja "tezgi", a rijaliti zvezda i voditeljka Tamara Đurić kaže da je navodi, koji ovih dana kruže medijima, ne iznenađuju.

Stvarno nemam komentar. Jedino što sam komentarisala je da prostituciju treba legalizovati, da ne bi bilo više tih afera... Prostitucije će uvek biti, ne u Srbiji, nego svuda. Nijedno ime me nije iznenadilo, to već vrapci na grani znaju. Ne poznajem ih sve lično, ali znam neke od pomenutih. Kada se legalizuje, porez je logični nastavak te priče. Kada bi se to legalizovalo, to bi za te devojke značilo pomak u karijeri, mogle bi da naplate taj minuli rad, kada više ne budu tako mlade i lepe, kada svoje telo ne budu mogle da prodaju za novac - rekla je Tamara.

Foto: Pink.rs/N. Vasiljević

Ona se, inače, na rođendanu Milana Miloševića pojavila sa suprugom Nikolom, sa kojim ne krije da bi, pored ćerkice Tamare, volela još dece.

Foto: Pink.rs/N. Vasiljević

Tamarica je kod moje mame, tamo je kad mi imamo obaveze uveče! Stvarno nije jednostavno, ali lepa je obaveza biti majka. Ne bih da zvučim treš, da bude već viđeno i čuto, ali uloga majke je mnogo teška, ali i najlepša uloga, u istom trenutku - zaključila je Đurićeva.

Autor: pink.rs

#Dušica Grabović

#Tamara Đurić