AKTUELNO

Unutar "Zadruge" već se šuška da je lepa Luna počela polako, ali sigurno, da se zaljubljuje u zgodnog pevača iz Pinkovih zvezda.

Danas je četvrti dan otkako su se učesnici rijaltiija "Zadruga" uselili u novoizgrađeni grad u kojem će živeti narednih meseci, a nakon što su upoznali jedni druge, pojedinci su prešli na viši nivo, pa su se već zbližili sa svojim cimerima i prema njima pokazali određene simpatije.

Pročitajte još... VEĆ JE NAŠLA NOVOG: Mina i Anđelo u AKCIJI!

Foto: TvPink Printscreen

Jedna od njih je i modna blogerka Luna Đogani koja je uoči ulaska u rijaliti Televizije Pink otkrila da neće sputavati svoja osećanja, te da je spremna za ljubav u "Zadruzi". Međutim, niko nije mogao da očekuje da će otvoreno pokazati simpatije prema Pinkovoj zvezdi Slobi Radanoviću koji je, inače, oženjen dugogodišnjom partnerkom Kristinom Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Iako se, ruku na srce, dvadesetjednogodišnja Luna još uvek nekoj od cimerki u "Zadruzi" poverila da je zaljubljena u zgodnog pevača, svi ukućani, ali i milioni gledalaca, primetili su da su njih dvoje postali nerazdvojni i da se lepa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija bukvalno ne odvaja od Radanovića, čije joj društvo veoma prija.

Pročitajte još... MACA IM POMRSILA KONCE U BRAKU! Divna DNK očitala lekciju svom suprugu! (FOTO+VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Luna je juče u toku dana u radionici priznala da je Sloba njen tip muškarca i fizički i karakterno, za razliku od Anđela, čiji joj se izgled dopada, ali se na tome sve završava. Takođe, glasno se pobunila kada je kasno sinoć Veliki šef saopštio da zgodni Sloba neće biti učesnik izbora za Mistera "Zadruge" - uporno je insistirala da on, jednostavno, mora da učestvuje i pobedi, međutim, do toga nije došlo jer je pevač uganuo nogu i nije moga oda prodefiluje modnom pistom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Jedno je sigurno - i Luni i Slobi prija zajedničko provedeno vreme, a da li će drugarstvo prerasti u nešto više, saznaćemo uskoro!

D. T.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Pinkove zvezde

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#pevač

'