AKTUELNO

Šok priznanja!

Ovog nedeljnog poslepodneva u program ''Premijera Vikend Specijala'' reporter Nemanja Vujičić uključio se sa popularnom pevačicom Indirom Aradinović Indi koja je svoju liniju dovela do savršenstva i našla novu ljubav.

Oslabila sam okruglo 40 kilograma! Prezdravila sam, osvežila sam se u međuvremenu! Ljubav je najbolje i najjače gorivo, najbolji vitamin! Mioramo voditi računa i šta jedemo, ali i sa kim živimo - počela je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Odavno je popularna materijalna ljubav i interes bez emocija. Ja nisam materijalista, mene lova ne pali, volim novac naravno, ali više volim da ga zaradim nego da je na poklon. Balans mora da postoji, moramo biti zadovoljni što smo zdravi. Ima ljubavi i danas! Kada budem stala na ludi kamen, znaće se da je to to, sad sam na prvom nivou - dodala je Indi.

Ovom prilikom ekskluzivno pred milionskim auditorijumom televizije ''Pink'' priznala je da se udaje:

Zaljubljena sam, u sebe... Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano. Moram da najavim novu pesmu ''Mafijaš''! 2022. je definitivno ta godina, mafijaši mi nikad nisu došli glave, samo ja njima - zaključila je Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula se na hapšenje elitnih prostitutki.

Meni je elitna prostitucija savim okej posao! Žene se bave time, šta je tu strašno? Što bi to radila za džabe kad ima budala koje će to da plate! Ne kažem da ja to podržavam. Muškaraca pič*opaćenika nikad dosta - istakla je Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.