AKTUELNO

Iskren do koske!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Filipa Cara i postavio je pitanje njemu i Dalili Dragojević.

Je l' ste vi svesni kada nam delujete najbolje? Da li možete da se vratite u utorak na žurci, pre onog skandala, kada ste bili i nasmejani i kad ste se šalili - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam isti odnos prema njoj i sa njom i sada kao što sam imao pre, samo nisu reakcije iste. Kad imam poverenja u nekoga da me neko voli, nemam one ludačke reakcije. To je zbog rijalitija, jer uđem u teoriju da sam ja nekome igra. Smatram da je moj pristup prema njoj isti kao što je i pre bio. Ja sam sit toga gde ću sesti, gde ću pogledati i to, ili mi veruješ ili ne. Na toj nominaciji prema Aleksandri, mislim da sam bio korektan. Stvarno sam iskreno rekao i mislim da je puno korektnije nego što je ona nominovala. Ono kad sam imao konflikt na žurki, ona ima najbolje namere, ali ne možeš, žensko si...Videli ste klip u četvrtak gde se ja raspravljam sa nekom ženskom osobom, ona mi viče dođi vamo, ja joj danas kažem dosta, jer znam do čega je može dovesti svađa sa Ša i Mensurom - rekao je Car.
Ti ne želiš da te uvlači u probleme, a sa druge strane, ona može da smatra da nema prava glasa i da je suptavaš - rekao je Darko.
Sve i kada bih je sputavao, nakon sedam meseci, bilo bi joj dobro, a to ne radim. Samo treba da bude korektna i koncizna. Nije dobro i nije zdravo da se u neke stvari preduboko ulazi. Nemam neki cilj ovde specijalan, cilj mi je da izdržim do kraja i da ako budem sa njom, izađem iz kuće. Meni pare trebaju i došao sam ovde zbog novca. Ne želim da ona bude neko kome će bilo ko može reći sa strane da mi produbljuje konflikte. Ako ti ja kao tvoj dečko kažem da je dosta rasprave sa tim nekim muškarcem, onda je dosta. Ja sam neko ko kad krene u sukob, ne zna da se zaustavi - rekao je Car.
Otkud sad ta nesigurnost i nepoverljivost kod Dalile - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima razloga, a ona je od prvog dana nepoverljiva. Njoj sve što se izdešavalo sa moje strane, ali ja znam kako i zbog čega se to desilo i kako sam ja otišao na neke druge strane. Da ne bi ispalo da krivim nju, zna se sve - rekao je Car.
Kako komentarišeš to što je Mensur postavio pitanje - pitao je Darko.
Možda je on belfirao, možda je on to tako ozbiljno video. Možda je on to tako doživeo, ali nemoj ulaziti u rasprave. Jačina je trajna karakterna osobina. Padni opet u nesvest, ako si pao zbog nekoga, pa si se vratio tamo, onda padaj. Ili si jaka ili nisi, a ja pošto vidim da trenutno nisi jaka, nemoj se dovesti u situaciju da ja budem odavde diskvalifikovan - rekao je Car.
Dalila ti je tražila razumevanje za to što ona živi sa tvojim bivšim devojkama ovde - rekao je Darko.

Foto: Unsplash, E-Stock/Pink.rs

Ja shvatam to, ali mora da shvata da je i meni teško jer su oni nju komentarisali zbog svega. Njen brak je teži od mojih odnosa ovde. Meni je teže živeti sa njenim bivšim suprugom, nego njoj sa mojim bivšima od po 15, 20 dana. Ja nakon svakog dana, legnem sa njom u krevet i opet sam tu. Nemoj, gledaj da eliminišeš neke stvari koje ti ne donose dobro. Imaš nepoverenje, okej, nemoj onda da stvaraš dodatne probleme. Same moje reakcije kad se prepustim nekome, su drugačije. U ovom sam odnosu ako je sve super, a ako mi planinariš po mozgu, ja ne mogu biti dobro - rekao je Car.
Kakav joj je današnji stajling - pitao je Darko kroz smeh.
Dobar je, konjički stav, vranac - rekao je Car, dok se Dalila smejala.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli smo večeras da ona strahuje od toga da će te poljuljati neki tračevi kada izađete - rekao je Darko.
Ja sam to prošao, ovde šta sam čuo za nju, pa vidi, da bilbord stoji neki, ne može da me poljulja. Ja sam čuo i za crnu magiju, za neku decu, ma mislim ono...Mene samo ona može razj**ati tim reakcijama i time može uništiti odnos. Nisam neko ko može dugo da trpi, ali je**ga - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić