AKTUELNO

Seksi zadrugarka snimljena je u akciji sa zgodnim muškarcem.

Maloletna Mina Vrbaški, koja se u sredu uveče uselila u novoizgrađeni grad sagrađen za potrebe rijalitija "Zadruga" Televizije Pink, već je uspela da svojim ponašanjem na sebe skrene pažnju miliona gledalaca.

Pročitajte još... Može da joj BUDE UNUKA, ali je ipak rešila da joj OČITA BUKVICU pred svima: Žiža ponovo GRCALA U SUZAMA! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Simpatije dela publike stekla je zbog toga što se pokazala kao odgovorna, mlada devojka koja je uvek tu da pomogne starijima od sebe, sasluša ih, uteši i uvaži njihovo mišljenje, a negativne reakcije izazvala je zbog spekulacija da je već tokom prve večeri "Zadruge" bila intimna sa Dušanom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Oni koji je ne vole ponovo će protiv nje dići svoj glas zbog eksplicitnog videa koji je snimila neposredno pre ulaska u najpopularniji rijaliti na ovim prostorima.

Foto: Youtube

Naime, Mina je prihvatila poziv pevačice Silvije Jung da se pojavi u spotu za njenu pesmu "Rok trajanja", a sudeći po vrelim kadrovima, seksi zadrugarka se svojski potrudila da dočara radnju pesme.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Mina se prepustila strastima i u spotu uživala sa dečkom svoje majke, koju je glumila pevačica, a vrele kadrove na koje nećete ostati ravnodušni pogledajte u nastavku:

D. Tanasijević

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'