AKTUELNO

Žestoko!

Nikola Grujić Gruja je javno prevario svoju vanbračnu suprugu Ljilju sa Milanom Šarac Mimom. Naime, njih dvoje su neporedno nakon ozvaničenja njihovog odnosa, raskinuli, jer kako pevač navodi, ona ne zaslužuje to.

Tim povodom, Marina Dančo, majka sedmoro dece, naoštrila je jezik kako bi prokomentarisala ovu temu u emisiji "Pitam za druga" na RED televeziji, a s obzirom na to da, kako ona navodi, se saoseća sa Ljiljom, imala je svašta da kaže na ovu temu.

Evo negde i Sandi da se digne kao feniks. Mora i on negde da se nađe, pa je video najlabilniju kariku - rekla je Marina.
Kako je moguće da je moj suprug zaboravio toliku decu i ostavio nas? Ista situacija i isti profil muškraca. To mi je fuj i bljak, najbolje je nou koment. Ona će pristati na bilo šta samo da se vrti pričica.

Foto: RED

Koga vi osuđujete više u tim situacijama, s obzirom da ste prošli kroz to - pitala je voditeljka.
Ja krećem od svoje kuće, ja osuđujem mog bivšeg muža što je to uradio. Šta nju briga koliko je on članova porodice iza sebe ima? Onaj ko napusti svoju porodicu, svoje gnezdo i svoju decu, u njega se upire prst - rekla je Marina u "Pitam za druga" kod Kendija i Ane.
Da li mislite da će njemu žena oprostiti - pitao je voditelj.

Foto: Pink.rs/P.RADOSAVLJEVIĆ; A.NIKOLIĆ

Zašto bi? Ako nisam ja sa šestoro, što bi ona sa dvoje. Znaš kako je rekao Milan Gutović: "Dati nekome drugu šansu, isto je kao i dati mu drugi metak, jer te je prvim promašio"

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić