AKTUELNO

Ana Nikolić porodila se početkom avgusta i sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom dobila ćerkicu Taru.

Novopečena mama, Ana Nikolić porodila se početkom avgusta, a tek pre nekoliko dana pokazala je kako izgleda posle porođaja. I kako su mnogi odmah primetili, ona je poprilično smršala, te tako oduševila svoje fanove koji su mesec dana čekali da vide njenu fotografiju budući da se bila povukla sa javne scene zbog brige o novorođenoj ćerkici Tari.

Foto: Printscreen Instagram

Kako je u potpunosti posvećena Tari, Ana se nije oglašavala, osim što je na društvenoj mreži instagram objavila fotografiju firmiranog odelca svoje ćerkice i dokazala da brine o stajlingu male Tare.

Ana je na ovoj društvenoj mreži otkrila i da je majčinstvo za nju najlepše iskustvo i da u potpunosti uživa:

Foto: Instagram

- Ne postoje reči kojima bih opisala ovaj osećaj! Mislila sam da znam šta je ljubav... mislila sam da znam šta je sreća...Ona mi je objasnila sve što niko nije uspeo nikada! Ona je moj najveći životni uspeh i smisao mog života - nedavno je iskreno objasnila Ana.

Ovoga puta oglasila se novom fotografijom i svojim fanovima poručila da osim brige o bebi ona i radi punom parom i priprema mnogo dobre pesme:

dok tara spava, samo d avam se javim! Spremam vam mnogo dobru muziku! Radujem se tome jako! I uželela sam se moje publike! - napisla je Ana.

Foto: Instagram

Autor. D. P.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'