AKTUELNO

Približilo se!

Bivša učesnica "Zadruge" i voditeljka televizije "Red" Jelena Pešić ovog vikenda staje na ludi kamen! Pešićeva, koja je već nekoliko meseci u blagoslovenom stanju, rešila je da se na večnu ljubav zavetuje svom izabraniku Mladenu Vuletiću, koji je presrećan što će ove godine postati otac.

Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, gala svadbeno veselje održaće se u subotu, 2. aprila u jednom poznatom restoranu na Voždovcu, gde će se sat vremena nakon skupa svatova održati građansko venčanje. Jelena i Mladen poslali su odavno pozivnice svojim rođacima, prijateljima i poslovnim saradnicama, za koje su poželeli da njima uveličaju ovaj dan.

Jelena i Mladen vas pozivaju da svojim prisustvom uveličate jedan od najlepših dana u njihovom životu. Hvala što ste sa nama u trenutku kada počinje naše zajedničko životno putovanje - piše u pozivnici.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Jelena je pre dva meseca za Pink.rs podelila svoje planove i otkrila kada će biti obavljeno crkveno venčanje.

Udajem se za čoveka kog volim i koji me voli, nosim njegovo dete! Crkveno venčanje ćemo obaviti u maju, posle posta. Planirali smo da se uzmemo ovog proleća i pre nego što sam saznala da sam trudna. Nije me verio, ali smo pričali o zajedničkom životu, o svadbi... Bio je kod mojih kući, mojima je sapštio da sam trudna na dan Božića. Tata je zaplakao, mama isto... Svi su presrećni, svi mi titraju, brane mi da pušim.

Foto: Privatna arhiva

Autor: pink.rs

#Jelena Pešić

#Mladen Vuletić