AKTUELNO

Svi su ostali bez reči!

Nakon što je imala nameru, da već samo posle nekoliko sati izađe iz rijalitija koji oduševio sve gledaoce Televizije Pink - Zadruga, pevačica Snežana Mišković Viktorija, bila je sprečena u tome. Da izađe iz ovako skupocenog šou programa, Viktoriji nisu dale njene kolege ukućani, pre svega Tanja Jovićević.

Foto: TvPink Printscreen

Posle samo pola sata, od prepiranja da ostane u Zadruzi, Viktorija je počela da baca sve pred sobom, što je ostavilo bez teksta sve ukućane koji su se u tom trenutku našli u dnevnoj sobi. To je čak bez reči ostavilo i Lepog Miću, koji je inače napravio jedan fizički obračun, na samom startu Zadruge.

POGLEDAJTE: UMREĆU BEZ TEBE! PRVO VEČE HTELA U SUZAMA DA POBEGNE IZ ZADRUGE: Pogledajte koja je ukućanka, uzela svoje stvari i krenula ka izlazu! (FOTO + VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Na svu sreću, niko od stanara, prelepog grada, nije bio povređen, a stradale su samo činije koje su bile na stolu i kokice koje su učesnicima ostavljene kao užina za opuštanje u toku prve noći, koju će provesti u rijaltiju Televizije Pink.

Autor: S.K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

#Televizija Pink

'