AKTUELNO

On im može ispuniti sve želje!

Nakon spektakularnog ulaska bebe u rijaliti Zadruga, o kojoj je javnost proteklih nedelja brujala, i koju je lično uneo prvi čovek Televizije Pink i tvorac programa koji pomera granice - Željko Mitrović, u grad koji je napravljen u Šimanovcima, stigao je i još jedan stanar, poslednji u sinoćnjoj turi.

U pitanju je zlatna ribica Ljubinko, koji je u jezero Stiva Džobsa ubacio voditelj Zadruge - Ognjen Amidžić. Ova ribica nema pol, ali svim stanarima može da ispunjava želje. Da bi se to i desilo, ukućani imaju težak zadatak. Potrebno je da golim rukama uhvate Ljubinka, a to će biti veoma naporno, jer je ova zlatna ribica, mnogo veća od običnih zlatnih ribica, što znači da i ispunjava mnogo veće želje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAŠKA BACILA MACU NA KOLENA: KLEKNI DOLE I IZVINIMI SE! Prvi fizički sukob već na početku Zadruge! (FOTO+VIDEO)

Ukućane je ovo odmah zainteresovalo, pa su počeli da se raspituju koliko je ribica teška, koliko je jezero duboko i  da prave planove kako bi mogli da je uhvate. Kako su stanari najvećeg rijaliti programa na našim prostorima - Zadruga, reagovali, možete pogledati u video prilogu:

POGLEDAJTE: NA OVO SE ČEKA MESECIMA! Ovako izgleda jezero Stiva Džobsa u kojem živi LJUBINKO! (FOTO)

Autor: S.K.

#Ognjen Amidžić

#Televizija Pink

#Zadruga

'