AKTUELNO

Već u startu pune ruke posla za obezbeđenje!

Televizija Pink, sinoć je pomerila sve granice kada su rijaliti programi kako na Balkanu, tako i na svetu u pitanju. Najpopularniji i najspektakularniji šou program, oduševio je milione gledalaca koji su bili uz naš program, širom planete.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CELA SRBIJA GLEDA POČETAK ZADRUGE: TV Pink i Zadruga OBARAJU rekorde gledanosti!

Međutim, u svim čarima i lepotama, koje je produkcija Televizije Pink omogućila, nisu znali da uživaju svi takmičari ovog program, pa je već u startu došlo do prvih ozbiljnih fizičkih sukoga, zbog čega je reagovalo obezbeđenje.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon predstavljanja poslednjih takmičara, došlo je do prvo verbalne svađe, a zatim i do fizičkog kontakta između Saše Karan i Mace Diskrecije. Varnice su krenule kada je Maca, Saški rekla da je "ološ" i "matora babetina", što je Sašku opasno pogodilo, pa je odgovorila rečima.

Ja i ti se vrlo dobro znamo! Jesam ja ološ? Reci mi! Rekla si da sam ja ološ! - pod velikim stresom vikala je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Ali tu se nije sve završilo. Pa je Saška, prvo Maci uzela čašu iz ruke, a zatim tražila izvinjenje! Maca nije htela da je posluša, što je Sašku još više pogodilo, pa joj je uzela i jastuk iz ruke, koji je Maca, u međuvremenu stavila između njih dve, u slučaju odbrane. Saška je nastavila da se svađa sa Macom, a ovoga puta, tražila je od Diskrecije da klekne da pod i da joj se izvini.

Ima da mi se izvineš, jel ti jasno? Dole! Dole klekni, da te ne bih sad polomila! Dole! Dole se sagni! To si navikla! Dole se sagni i izvini mi se! Jesam ja ološ za tebe? Ti ku******* jedna! - i dalje je bila oporna pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su videli koliko je sati, ostali ukućani su odmah skočili da ih razdvoje, kao i voditelj Zadruge - Ognjen Amidžić, međutim, Saška je bila uporna da joj se Maca izvini. Na šta joj je Diskrecija rekla da smara i da je babetina, što je Sašku potpuno izbacilo iz takta. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

POGLEDAJTE: OVO JE ČEKAO ČITAV REGION: Željko Mitrović UVEO BEBU U ZADRUGU! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Fizički napad

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Televizija Pink

#Zadruga

#tuča

'