AKTUELNO

Šok!

Uživo u program javila se Alma, porodična prijateljica Mensura Ajdarpašića i njegove porodice, koja je otkrila kako njegova porodica zaista gleda na njegov odnos sa Milicom Veselinović i na to što je Mina Vrbaški rekla od kako se uselila u Belu kuću.

Mina u potpunosti sve u pravu i da je ušla na naš nagovor. Ja nisam u tom svetu i ne javljam se i ne pojavljujem u emisijama. Ne želim da bilo ko posumnja u njene reči - rekla je Alma.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Mina pomenuvši vaše ime, htela da dopre do njega - pitao je Darko.
Da. Mislim da je Mina malo više emocionalno reagovala, pa je izgovorila moje ime. Izrazila sam želju da se javim direktno u emisiju i da potvrdim da Mina ne laže. Mensur je divan momak i ima problem sa svojim emocijama - rekla je Alma.
Zbog čega ste protivnik Mensura i Milice - pitao je Darko.
Jednostavno, je to što njega muči, da taj devojčurak pokazuje da je ona rijaliti igrač, što se videlo sad u hotelu kad mu je rekla da će on sada biti fokus - rekla je Alma.
Vi ste u kontaku sa Mensurovom porodicom, kako se ona oseća - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Oseća se jako loše. Mensur je temperamentan, jako je loše kad je psuje. Želim da saopštim Mensuru da joj jako teško pada što mu psuje poreklo i baku...Ona se brine za njegovo zdravstveno stanje. Porodica je bila jako uznemirena zbog treće sezone, a on je izgubio sada - rekla je Alma.
Koliko Mensurovog brata boli sve kroz šta mu brat prolazi u Zadruzi? Na koji način on njega sramoti - pitao je Darko.
Ja mislim da njegov brat njega voli, nikakva zakletva ne može poremetiti njih odnos. Mensur je sasvim drugi u privatnom životu, ne upotrebljava ništa od ovoga. Mislim da najviše smeta njegovom bratu što preti ljudima, mislim da njegov brat njega voli - rekla je Alma.
Šta ste vi Mensuru - pitao je Darko.

Foto: PINK.RS/ P.RADOSAVLJEVIĆ;A.NIKOLIĆ

Prijatelj familije - rekla je Alma.
Da li možete da uporedite Milicu i Minu
Ne mogu da se porede. Mina ima sređen život i ona želi da bude sa njim prijatelj, koliko sam uspela sa njom da komuniciram. Sve što je iznela večeras je iskreno - rekla je Alma.
Gospođa Ana ne želi da čuje za Mensura, svašta nešto je izrekla, kako to komentarišete? Da li se stupili u kontakt sa njim - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne želim, a mislim da i njegova porodica to ne želi. Videćemo kako će se sve odviti, a sa kim god da on bude, podržaće ga. Mislim da njegova majka je za to da Mina dođe kod nje kući - rekla je Alma.
Šta kažu Ajdarpašići - pitao je Darko.
Nisam tako daleko sa njima u kontaktu. Oni su pošteni i vredni ljudi i svaka negativna i bilo šta da se kaže, sve ih pogađa jako - dodala je Alma.
Koja vaša želja i poruka Mensuru, a šta biste poručlili Milici Veselinović - pitao je Darko.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milici bih poručila da manje laže, da manje petlja i da bude, ako može da bude, iskrena prema Mensuru - rekla je Alma.
Da li na drugačiji način tumačite njenu rečenicu: "Ne brini mama, znam ja šta radim" - pitao je Darko.
Mensur je jako emotivna osoba i kad dobije kritiku, on u svom tom stanju izgovori nešto što ne želi da priča. Ona se posle toga duri, ljuti se, pa mu onda ona pokušava sujetu povrediti - rekla je Alma.
Da li smatrate da ona pokušava da mu probudi tuneku agresivnu stranu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pokušava da skrene pažnju na najbolji ili najgori moguči način. Ona je devojčica koja je odrasla uz rijaliti. Meni je upalo u oči kad je ona napravila one scene u pušionici, a ono što je intresantno jeste da joj je u svim tim histeričnim mini napadima, cigara joj je ostala u ruci...Mensur ne voli da mu se kaže da je agresivan, jer nije ni u privatnom životu agresivan - rekla je Alma.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga