AKTUELNO

I legendarna pevačica Tanja Jovićević pridružila se drugoj grupi takmičara "Zadruge".

Nakon Žarka Stojanovića, milionskom auditorijumu koji prati "Zadrugu" predstavila se i deseta po redu učesnica, popularna pevačica Tanja Jovićević.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je došla u studio, priznala je da je preplašena, ali da istovremeno jedva čeka da se upusti u novu životnu avanturu.

Foto: TvPink Printscreen

- Postoji strah, naravno, od napoznatog. Nisam konfliktna osoba, ali ako neko baš navali na mene, nadam se da će me neko braniti - priznala je Jovićevićeva.

Tanja se krajem 1984. godine pridružila grupi "Oktobar 1864", koju su osnovali Goran Tomanović, Zoran Karapandža, Dean Krmpotić i Željko Mitrović, vlasnik TV Pink. Svojim moćnim glasom privukla je veliku pažnju i sa pravom dobila titulu "rok dame". Bila je i nezvanična članica grupe "EKV". Nakon raspada grupe "Oktobar 1864" 1991. godine i oproštajnog koncerta 1992. godine u beogradskom "Studentskom kulturnom centru", Tanja je pevala u džez klubovima. Pre pet godina snimila je sa bivšim kolegom iz grupe i velikim prijateljem, Željkom Mitrovićem i njegovim sastavom "Berklee Groove", pesmu "Dur i mol", a sada ćete je gledati u rijalitiju "Zadruga".

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'