AKTUELNO

Nije mogao da se suzdrži, pa ju je odmah napao u studiju.

Večeras se gledaocima "Zadruge" predstavila i pevačica narodne muzike Nada Obrić, koja nije mogla da odbije učešće u ovom gigantskom projektu Televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

- Jednostavno, normalna sam, kao i svako drugi, sa svim svojim manama i vrlinama. Neću dirati nikoga, tu će doći mnogo mlade dece... Ako budu pitali za savet, ja sam im na raspolaganju. Međutim, mladi danas misle da sve znaju, tako da im verovatno neću trebati. Ne dam na sebe, volim da kažem ljudima istinu u oči. Ne volim prostakluk, primitivizam - rekla je na početku Nada, koja je potom ušetala u studio, gde je dobila ovacije publike.

Foto: TvPink Printscreen

To se nije dopalo Mići koji ju je odmah napao i istikao da je aplauz bio unapred dogovoren i isceniran, što nije uspelo da iznervira Nadu koja ga je pomazila i svima stavila do znanja da je ne pogađaju njegove provokacije.

Foto: Pink.rs

Nada je rođena 6. juna 1948. godine u Zvorniku i pevačica je narodne muzike. Osnovnu i srednju školu završila je u rodnom gradu, a bavila se gimnastikom, i to veoma uspešno - osvojila je prvo mesto na republičkom takmičenju. Studije prava završila je u Sarajevu, a kasnije se zaposlila i radila na pravnim poslovima u opštini Centar u Sarajevu. Kao članicu kulturno-umetničkog društva "Slobodan Princip-Seljo", 1971. godine ju je primetio Damjan Babić i ponudio joj da snimi ploču. Nada se nalazi na samom vrhu estradne scene, sa više od pet miliona prodatih nosača zvuka. Od 2004. godine su uspešno bavi i autoriskim i voditeljskim poslom.

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'