AKTUELNO

Nije joj svejedno!

U specijalnom izdanju emisije ''Magazin In'', autorka i voditeljka emisije, Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelne zadrugarke iz nikad turbulentnije sezone rijalitija ''Zadruga'' koji obara sve rekorde, i to Dalilu Dragojević, Aleksandru Nikolić Aleks, Sandru Rešić, Viktoriju Mitrović i Anđelu Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković je upitala zadrugarke šta bi volele da im se dogodi posle rijalitija na ljubavnom planu, budući da ni jedan nije zadovoljna i srećna zbog trenutnog odnosa.

Meni kad se izdešavalo ovo sa Filipom imala sam čežnju i želju za njim, svašta mi se izdešavalo. Lepe reči, prosto da poželiš da uđeš u taj odnos, a onda smo došli do one stare izreke ''Dok te mami šećerom te hrani, a kad te namami i hleb ti zabrani'', tako to ide - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

''Koja je najviše zaljubljena od vas večeras ovde?'', glasilo je pitanje Sanje Marinković.

Meni je zaljubljenost prošla, prešla sam u fazu da nekog volim. Zbog nekog sam dosta i rizikovala i prešla i oprostila... Jako se teško suočiti sa istinom da je došao kraj. To je to, idemo dalje - zaključila je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je ova emisija snimana neposredno pre pomirenja Dalile i Cara, videlo se koliko je Dalila zaljubljena, a da li će njihova turbulentna veza opstati, ostaje da vidimo.

Autor: M.M.