AKTUELNO

Mlada pevačica pridružila se učesnicima "Zadruge".

Odmah nakon kaskadera Uroša Ćertića, gledaocima "Zadruge" predstavila se mlada pevačica Teodora Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

- Luda sam, blesava, zabavna... Umem da budem i užasno nervozna, pet minuta sam strava, a onda mi "padne roletna" i ujedam. Pokazaću sve svoje sposobnosti - rekla je Teodora, koja je svesna da će pojedince nervirati - rekla je ona u video-profilu, a potom u studiju Televizije Pink priznala da će joj biti teško da nedelju preživi sa određenom količinom novca koja će joj biti na raspolaganju.

- Kada imam volim da trošim, ali generalno ne znam sa novcem. Najčešće ga trošim na scensku garderobu, tu volim da dam jer znam da će da mi se vrati -

Foto: TvPink Printscreen

Teodora je rođena 10. februara 1998. godine, a od malena ju je privlačilo pevanje. Nakon što je bila deo grupe "Đavolice", rešila je da započne solo karijeru, u čemu je imala veliki uspeh.Snimila je pesmu "U četiri oka", sa grupom "In Vivo" pesmu "Gledaj mene", sa grupom "Đans" i Young Palkom pesmu "Pirana", a njen spot sa reperom Vukom Mobom za pesmu "Hijena" privukao je mnogo pažnje. Nedavno je priznala da je bolovala od bulimije, ali taj težak period je sada iza nje.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'