AKTUELNO

Ne dopada mu se njegovo ponašanje i to će mu otvoreno staviti do znanja.

Drugoj grupi takmičara "Zadruge" pridružio se i dobro poznati rijaliti igrač Žarko Stojanović, koji je obećao da nikada nikog neće udariti, niti psovati, budući da to nije u njegovom stilu. Ipak, postoji mogućnost da "pukne", pa kaže svašta.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je došao u studio Televizije Pink smestio se kraj Lune Đogani, a onda otkrio da mu se seks u rijalitiju nikada neće desiti. Međutim, svađa će biti, a prema najavama, njegov prvi suparnik mogao bi da bude Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

- Gledao sam "Magazin In" kada je rasplakao Žižu Stojanović. Zaista nije u redu da se tako ponaša prema osobi koja ima više od osamdeset godina - ukazao je Žarko, a nema sumnje da Mići neće biti svejedno kada bude čuo šta je o njemu govorio ovaj mladić.

Foto: TvPink Printscreen

Žarko je rođen 24. oktobra 1987. godine u Beogradu, ali se sa porodicom preselio u Francusku nakon što je njegov brat blizanac Željko povredio oko. Završio je fakultet za biologiju, smer genetika. Jedno vreme je držao i frizerski salon, ali je brzo prestao jer ga to nije ispunjavalo. Veliku popularnost u Francuskoj postiže sa bratom nakon učešća u tamošnjem rijalitiju "Veliki brat". Obožava prirodu, a bratu pomaže oko organizacije kada je to potrebno.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'