AKTUELNO

Etno pevačica pridružila se učesnicima "Zadruge".

Osma takmičarka po redu jeste Milica Milisavljević Dugalić, koja se uoči ulaska u "Zadrugu" širokom auditrijumu predstavila

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam konfliktna osoba, ali znam da se branim! Mala sam, ali žestoka! Ja sam fajter - poručila je ona u video-profilu, a potom ušetala u studio i pridružila se voditeljkama, kao i sedmoj po redu učesnici Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek dajem šansu ljudima, čak i po nekoliko puta. Ovde sam da testiram sebe, kako bih proverila koje su moje granice - otkrila je ona u studiju, a potom dodala da se podjednako dobro snalazi i sa muškarcima i ženama.

Poručila je da se onima koji je budu dirali neće dobro provesti, ali da će dati sve od sebe da se iskontroliše i ne dozvoli cimerima da pređu granicu dozvoljenog.

Milica Milisavljević Dugalić je rođena u Kosovskoj Mitrovici, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, a po obrazovanju je diplomirani novinar. Međutim, njen život je potpuno u znaku tradicionalne muzike sa Kosova i Metohije. Čak tri puta se takmičila na "Izboru za pesmu Evrovizije", odnosno "Jugoviziji" - 1983. godine u Novom Sadu sa pesmom "Ljubav u procvatu", 1986. godine u Prištini i 1991. godine u Sarajevu sa pesmom "Šta će nebo reći ljubavi". U okviru promotivne turneje 2015/2016. godine pod nazivom "Filigrani s juga", Milica je predstavljala Srbiju i Balkan na festivalu "Dani Balkana" u Minhenu, kada je u prepunoj koncertnoj dvorani "Gasteig" sa svojim orkestrom održala solistički koncert.

Foto: Ivan Vučićević

Pink.rs

#Milica Milisavljević Dugalić

#Televizija Pink

#Zadruga

#pevačica

'