AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Mirjana Antonović tužila je pevača Miroslava Ilića, svog bivšeg ljubavnika, da bi dokazala da je Devin Antonović njegov biološki sin, a on joj je uzvratio kontra tužbom. Naime, Miroslav je Mirjanu tužio zbog iznošenja detalja suđenja, zbog očinstva, a  koje su vodili 14 godina u medijima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Koca Sulejmanović

Podneta je krivična prijava protiv povrede privatnosti. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017. i 2019. godine. Danas se nismo izjašnjavali o tome jer je potrebno da se sve to pregleda, te če se Mirjana naknadno izjasniti. Stvarno ima puno toga. Nije suđenje, u pitanju je istražni postupak. Preti joj godinu dana zatvora i novčana kazna - rekao je Mirjanin advokat.

Odmah nakon advokata, Mirjana je otkrila kako se oseća.

Šokantno. Stvarno jeste šokantno. Ima dosta toga, treba nam vremena da sve pogledamo i vidimo šta je u pitanju. Nisam uplašena, ovo je očekivano - rekla je Mirjana Antonović i otkrila kako se oseća kada vidi Miroslava na sudu:

Foto: E-Stock, Pink.rs

- Kad vidim Miroslava, ja ne poznajem tog čoveka. Nije ista osoba koju sam poznavala. Prema ovoj osobi mogu samo da osećam ljutnju jer maltretira rođeno dete.

Autor: D.T.

#Mirjana Antonović