AKTUELNO

Njegova strana priče umnogome se razlikuje od pevačicine.

Domaća javnost danima ne prestaje da priča o estradnom radu pevača i producenata zbog pesme "Cipela", koju su u duetu 2018. otpevali Andreana Čekić i Emir Đulović. Folker je sada tu pesmu ponovo objavio, ali sa Aleksandrom Bursać, dok se prvobitna verzija zbog sudskog spora između pevačice i autora Saše Lazića odavno ne može naći na Jutjubu, niti ostalim digitalnim platformama.

Foto: Instagram printscreen

Čekićeva je sinoć u emisiji "Amidži šou" na Pinku potkačila Lazića, sa kojim se sudi, a potom i kolege Emira i Aleksandru, kojima je poželela sreću i poručila da ne treba da je izbegavaju u TV emisijama, što inače čine.

Ovim povodom kontaktirali smo sve aktere priče, pa tako i Emira Đulovića, koji "drži stranu" Saše Lazića, s kojim se Andreana sudi.

Foto: Instagram Printscreen

Nemam komentar. U celoj ovoj priči ja stojim uz svog producenta Sašu Lazića i nema razloga razdvajati nas. Kompletna moja ekipa i ja smatramo takođe da je ona odličan vokal i zato je i pozvana da bude gost na duetu “Cipele”. A što se tiče dueta, trenutno snimam sa najvećom zvezdom u Bugarskoj - pohvalio se Emir, koji kaže da ne izbegava koleginicu, nego da je bilo reči o "mimoilaženju".
Nemam problem da se sretnem sa bilo kim bilo gde. Nikome nisam dužan, niti sam konfilktan lik. Istina je da smo se mimoišli, ona je snimala u Bijeljini emisiju pre nas, mi smo stigli oko 18h, to je sve - objasnio je pevač za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/emirdjulovic_official

Autor: D.T.

#Emir Đulović