AKTUELNO

Pevačica se nikada neće pomiriti sa tim da njenog uzora, idola i velike prijateljice više nema.

Krunisana kraljica romske muzike Vida Pavlović, čija pesma "Ostala je pesma moja" možda najbolje opisuje njenu sudbinu, mogla je da se pohvali bogatom karijerom, ali je u svoja četiri zida često tugovala. Nakon dva kraha braka, najveća tuga bila je ta što nije imala decu i nikad nije krila koliko joj je to teško padalo. Često je tugu gasila alkoholom, a na kraju joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, te je u 60. godini i umrla.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom pevačke karijere bila je bliska sa mnogim pevačima, među kojima je bio i pokojni Šaban Šaulić, ali malo ko zna da je Oliveru Marković toliko obožavala da je i nezvanično usvojila. Upravo ova pevačica bila je Vidina mezimica i jedna je od retkih koja se sa njom družila i bila uz nju do samog kraja.

U jednoj emisiji, u kojoj je Olivera gostovala, otkriveno je da je prsten koji je imala na ruci zapravo poklon od Vide, u znak ljubavi i prijateljstva, što je pevačica potvrdila.

Foto: Facebook.com/Olivera Markovic

- Ona je bila najbolja duša, najbolji čovek, veliki šmeker i najveći pevač svih vremena. Mnogo me je volela i sam si bio svedok, dosta smo vremena provodile zajedno - rekla je Olivera i dodala da joj svaka godišnjica smrti kraljice romske muzike teško pada.

Ja sam se danas pošteno i lepo isplakala pred emisiju, jer je mnogo emocija i mnogo vremena provedeno sa njom. Taj poklon ću čuvati dok sam živa - istakla je Olivera u emisiji koja je bila posvećena Vidi Pavlović.

Autor: pink.rs

#Olivera Marković

#Vida Pavlović