AKTUELNO

Bojne poznate ličnosti su posle razvoda uspele da nađu sreću u novim partnerima i po drugi put stanu na ludi kamen, a ovo su samo neke od njih!

Poslednja u nizu koja će drugi put stati na ludi kamen je Nina Radulović. Naime, kako se spekuliše, bivša supruga Branislava Lečića udaje se za muškarca koji nije poznat javnosti.

Foto: Instagram.com

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom. Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - priča izvor za Informer blizak voditeljki i dodaje da su rešili da se venčaju ove godine.

U februaru ove godine pevač Sloba Radanović oženio se svojom izabranicom Jelenom Đuričanin. Ovo mu je drugi brak, a prethodno je bio oženjen Kristinom Kijom Kockar, sa kojom je dve godine bio u zajednici. Ipak, nakon što ju je prevario u rijalitiju stavili su tačku na svoj odnos.

Foto: Instagram.com/jeja.djuricanin

Pevačica Ana Sević takođe je svoju sreću je pronašla kraj drugog supruga Danijela Nedeljkovića, nakon što se razvela od folkera Darka Lazića.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Oni su se razveli 2018. godine, a iz braka imaju ćerku. Inače, ona je nedavno sa sadašnjim partnerom dobila sina, dok imaju i ćerkicu.

Pevač Danijel Alibabić pre nekoliko meseci svojoj Oliveri Bibi Barović izgovorio je sudbonosno "da". Njemu je ovo drugi brak. On je 2013. tokom učešća u rijalitiju upoznao manekenku Jovanu Nikolić sa kojom je posle nekoliko meseci stao pred matičara. Na njihovoj svadbi tada je prisustvovalo 400 zvanica, međutim, taj brak nije opstao.

Foto: Instagram.com/cemo_cemo_official

Autor: D.T.