AKTUELNO

Voli sve što vole mladi.

Folker Era Ojdanić poznat je kao neko bez dlake na jeziku. On je sada priznao kako troši svoju penziju.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim primim penziju, okrenem telefon da pitam dragu šta radi večeras, pa je vodim na večeru i pola penzije potrošim na devojku - hvalio se Era, iako njegova izjava nimalo nije bila za pohvalu.

Pevač pomno prati sva zbivanja u rijalitiju "Zadruga" i priznaje da mu je Daljina omiljeni rijaliti igrač i da priželjkuje njenu pobedu.

Dalila mi je favorit. Vrti ih tamo, gde je zaljubljena, ona je mangup, svi su oni tamo za nju bebe, ona se igra i zarađuje pare. Takve žene i treba da rađaju, dece nikad mnogo. Mene nije mogla da vrti, daleko sam namazaniji od svih njih, opasna sam rijaliti kajla. Deki je dobar momak, pomiriće se kada izađu iz rijalitija, sastaviće honorare i napraviće još jednu kuću. Oni se igraju, to je dogovor da oboje zarade pare - dodao je Era.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Era nije mogao a da ne spomene i Konstraktu koja će nas ove godine predstavljati na Evroviziji u Torinu sa pesmom "In corpore sano".

Iskreno se u tu vrstu muzike baš nešto mnogo ne razumem, ali u svakom slučaju ću biti vetar koji duva u leđa jer se radi o Srbiji - naveo je on.

Autor: Pink.rs