AKTUELNO

Detinjstvo je provela u Hrvatskoj, a od malih nogu pokazivala je svoj muzički talenat.

Popularna folk pevačica Aleksandra Prijović postigla je veliki uspeh u kratkom vremenskom periodu i već sada se može pohvaliti velikim brojem fanova i profesionalnim uspesima. Bez njenih pesama ne može da prođe nijedno slavlje, a pevačica je nedavno objavila i novi spot za singl "Senke" koji je do sada preslušalo više od osam miliona ljudi na Jutjubu.

Devojka Filipa Živojinovića rođena je u septembru 1995. godine u Somboru, dok je detinjstvo provela u Belom Manastiru u Hrvatskoj odakle nosi lepe uspomene.

Foto: undefined

Fotografije iz tog perioda sa svojim prijateljima na Fejsbuku podelio je i Aleksandrin otac Nedeljko Prijović koji pruža maksimalnu podršku svojoj mezimici. U zanimljivoim foto-albumu mogu se videti fotografije iz Aleksandrinog najranijeg detinjstva, dok je još bila devojčica.

Foto: Facebook

Na iznenađenje mnogih, Aleksandra je tokom detinjstva imala plavu kosu i izgledala je mnogo drugačije nego sada.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kao što je priličilo njenim godinama, Aleksandra je bila vedro, veselo i nasmejalno dete sa kojom su roditelji uživali, a od malena je pokazivala muzički talenat koji je njen otac prvi primetio.

Foto: Facebook

Još kao mala Aleksandra je maštala o tome da postane poznata i popularna pevačica, što joj se sada i ostvarilo, a često se maskirala i zamišljala da je na velikoj pozornici, a u njenim performansima uživali su svi ukućani.

Foto: Facebook

Aleksandra je danas jedna od traženijih izvođača folk muzike kada su mladi pevači u pitanju, a već skoro godinu dana uživa u stabilnoj vezi sa Filipom Živojinovićem sa kojim se trenutno nalazi u Americi.

Foto: Instagram

O trudnoći i dalje ćuti

Nedavno se pojavila informacija da je pevačica u blagoslovenom stanju, ali ona o tome nije želela još uvek da govori, već je spakovala kofere i sa svojim dragim otišla na zasluženi odmor preko okeana.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Beli Manastir

#Filip Živojinovć

#Hrvatska

#Nedeljko Prijović

#pevačica

'