AKTUELNO

Srećna je zbog nje!

Vikend za nama u Beogradu protekao je u znaku pesme, a posle dužeg vremena prestonička publika imala je priliku da u jednom klubu uživa u odličnoj atmosferi koju je priredila pevačica Edita Aradinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Edita je prisutne ostavila bez daha što zbog novog repertoara, što zbog stajlinga, odnosno novog imidža na koji nismo navikli.

Imam ljude koji rade za mene, a i sama sam osetila potrebu da promenim nešto kod sebe, s obzirom da imam uvek istu frizuru i boju, sad mi se igra malo. Promenila sam i repertoar jer mi se u poslednje vreme baš slušaju narodnjaci, tako da sam malo ponarodnjačila repertoar - priča Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Vredno radi na novom albumu, na kom će se pored solo pesama naći i duet koji će, kako kaže, iznenaditi sve. A sada je ispred objektiva premijerne kamere otkrila da li će se možda na njemu naći i duet sa sestrom Indi.

Ne, zato što je ona trenutno u ljubavi i uopšte nije u državi. Ona sada ima svoje vreme, živi svoj život i san koji je oduvek želela, a to je da bude voljena i sa svojim partnerom. Njoj je trenutno najlepšte i ne mora uopšte da se bavi poslom i bude u ludilu kao što sam ja. Svakako da je i ona nešto novo pripremila, ali to ćete čuti kada ona bude želela. Ja bih uživala da sam na njenom mestu i da sam toliko voljena. Imamo sjajan odnos i zet mi je prava desetka moram da kažem - zaključila je Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.