AKTUELNO

Zvezda rijalitija "Farma" ponovo je šokirala javnost.

Tatu-majstor Filip Đukić, kojeg je domaća javnost upoznala u sedmoj sezoni rijalitija "Farma", navikao je sve gledaoce na svoje egzibicije zbog kojih su ga mnogi osuđivali. Međutim, zahvaljujući svojim humorom, vedrim duhom i spontanim ponašanjem uspeo je da osvoji srca velikog dela publike zbog kojih je, po svemu sudeći, nastavio sa svojim egzibicijama.

Nakon što se u jednoj beogradskoj mesari pojavio odeven samo u donji veš, što je šokiralo sve kupce koji su bili dodatno zaprepašćeni kada je Filip pred svima izlažirao "puštanje goluba", bivši farmer nije želeo da miruje, već se upustio u novu avanturu.

Filip, ipak, ovaj put nije želeo da samo u gaćicama izađe iz kuće, već je ogrnuo tigrasti bade mantil koji je verovatno pozajmio od devojke Marije Ane Smiljanić, i u ovom krajnje neobičnom izdanju uputio se u jedan prestonički tržni centar, tačnije bioskop unutar njega.

Foto: Instagram

Svi oni koji su došli na projekciju izbezumljeno su gledali u Đukića koji se svojski potrudio da skrene pažnju na sebe, a onda je usledio novi šok.

Foto: Instagram

Kao da već njegov stajling nije dovoljan, Filip se valjao nasred tržnog centra, a potom otišao u toalet... Naravno, sve je to morao da zabeleži kamerom svog mobilnog telefona i podeli sa prijateljima putem društvenih mreža, a još jedan u nizu šokantnih snimaka ovog ekcentričnog mladića pogledajte u nastavku:

D. T.

#Farma

#Filip Đukić

#rijaliti

'