AKTUELNO

Skandal!

U novom izdanju čuvene emisije "Magazin In", autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je i više nego poznatu ekipu sa domaće javne scene, među kojima su se našli pevačice Goga SekulićGoca Tržan Tijana Dapčević, novinar i reporter emisije "Premijera - Vikend SpecijalNemanja Vujičić, glumac Rastko Janković, kao i fotograf Dušan Petrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vujičić je istakao da je jedna poznata dama sa javne scene nedavno saznala šokantno otkriće.

Ljubav na javnoj sceni je užas i mnoge ljubavi su lažne. Evo, otkriću vam nešto... Jedna pozatna žena, koju svi mi poznajemo i dugi niz godina je pristuna, kao i njen muž je dugo na javnoj sceni, ona je nedavno shvatila da joj je muž biseksualac. A kada uđete na njihove naloge na društvenim mrežama, videćete da su oni u najdivnijoj ljubavi. Najmanje deset javnih ličnosti poznajem koje imaju i muža i ljubavnika, a on ima ženu. Poznajete ih i vi - istakao je reporter emisije "Premijera - Vikend Specijal", što je izazvalo muk u studiju.
Dobrodošli u 21. vek - dobacila je Goca Tržan nakon kratke pauze.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam samo jedno pitanje, ostao si nedorečen. Kada je izvesna dama shvatila da joj je muž biseksualac nakon toliko godina braka, da li ga je ostavila - upitala je Marinkovićeva.
Ne. U pitanju su velike zvezde - ističe Nemanja u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.