AKTUELNO

Mreže se usijale!

Folk pevačica Jana Todorović otkrila je da je pratila Izbor pesme za Evroviziju, kao i da joj se pobednička numera "In corpore sano", koju izvodi Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, toliko dopala da je već peva na nastupima, ali na svoj način.

Foto: RED TV

Naime, Jana je pred kamerama emisije "Ne gledam ti ja to" na pitanje Bore Santane i Filipa Đukića otkrila kakvo mišljenje ima o našoj ovogodišnjoj predstavnici na predstojećem muzičkom takmičenju.

Umetnica mora biti zdrava... Moraću da je ubacim u moj reperotar, meni se iskreno pesma stvarno sviđa. Dopala mi se na prvo slušanje - priznala je Jana, pa pokazala da zna Konstraktine plesne pokrete, tačnije one koje izvodi šakama.

Video: TikTok/redtv_network

Folkerka je potom pred kamerama RED televizije demonstrirala kako izvodi ovu pesmu, a mnogi su se nasmejali kada su prepoznali Janin upečatljivi triler i vibrato u glasu, te je numera zvučala znatno drugačije nego u originalu.

Malo sam je izmenila, pa je pevam u narodnjačkom stilu i na nastupima, traže mi je ljudi - rekla je Jana pred nastup, spremna da se lati mikrofona. Snimak je postao viralan na mrežama.

Foto: Printscreen YouTube/RTS1

Ceo intervju sa Janom iz emisije "Ne gledam ti ja to" možete pogledati u nastavku.

Autor: P.R.