AKTUELNO

Najnoviji video-snimak nastao unutar zidina novoizgrađenog grada ostavio je publiku bez teksta!

Još dva dana ostalo je do početka emitovanja rijalitija "Zadruga", najskupljeg i najzahtevnjeg šou programa ove vrste kako u regionu, tako i u svetu! Finalne pripreme pred ulazak 33 takmičara polako, ali sigurno privode se kraju, a danas je završen i rad na impozantnom jezeru koje će biti pravi ukras novoizgrađenog grada nadomak Beograda, u kojem će mesecima koji su pred nama živeti učesnici "Zadruge"!

Foto: Pink.rs

Na sredini jezera Stiva Džobsa nalazi se ostrvo koje krasi statua jednog od osnivača i glavnog rukovodioca kompanije "Epl", po kojem je jezero i dobilo ime. Reč je o statui Stiva Džobsa u prirodnoj veličini, međutim, tu nije kraj iznenađenjima.

Foto: Pink.rs

Kako nam je ranije otkrio izvor blizak produkciji, ovo jezero biće stanovište zlatne ribice Ljubinka, inače pripadnika LGBT populacije kojem će se učesnici "Zadruge" veoma obradovati. Naime, ukoliko ga neko od njih bude uhvatio golim rukama, Veliki šef ispuniće im jednu od tri ponuđene želje, a ostaje da vidimo ko će od učesnika rijalitija biti najspretniji i najhrabriji.

Podsetimo, u gradu u kom će biti smeštena "Zadruga", pored jezera Stiva Džobsa, nalazi se i trg Bruna Marsa, sa kipom ovog pevača, zatim plato Džastina Bibera sa bazenima, ulica Lasa Vegasa, gde se nalaze noćni klub i kazino, zatim staklena zgrada u kojoj su smešteni hotel i banka, potom Rajski vrt sa Drevnim drvetom mudrosti, prodavnica, radionica, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju, kao i Parlament i sudnica.

Foto: Marko Poplašen

Nema sumnje da će ovaj projekat Željka Mitrovića postaviti nove standarde ne samo kada je reč o ovom formatu, već i u istoriji televizije, zato ne propustite spektakularan početak "Zadruge" u sredu 6. septembra u 21 čas samo na Televiziji Pink!

Pink.rs

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'