AKTUELNO

Odlučila da ovako sebi popravi raspoloženje!

Jovana Švonja Đorđević, supruga fudbalera Filipa Đorđevića, uslikana je kako pazari po Milanu. Manekenka je rešila da se sama pobrine čak i za najsitnije detalje, a poznata po dobrom stilu, ona nije želela da odabir garderobe koju će nositi prepusti nekom drugom zbog čega protekle dane provodi u šoping molovima.

Foto: Instagram.com

Paparaco je uslikao Švonju u otmenoj šoping ulici Montenapoleone u Milanu, kako sa agentom obilazi butike sa luksuznom garderobom i obućom.

Obučena u svetli džins, sa braon kaubojskim čizmama na rese, u beloj majici, ogrnuta crnom kožnom jaknom, Jovana je satima obilazila butike brendirane garderobe, a najduže se zadržala u radnji „dolče i gabana“, iz koje je izašla sa kesom punom skupocene robe. Švonja je neumorno razgledala i probala komade nove kolekcije prestižnih marki, a nakon višesatne kupovine, manekenka je nove krpice spakovala u svoj luksuzni četvorotočkaš.

Foto: Instagram.com

Divljala bez dozvole

Manekenka je nedavno uhvaćena kako divlja ulicama Beograda, vozeći 196 kilometara na čas bez važeće dozvole, dok su na zadnjem sedištu bila maloletna deca od 4 i 6 godina.

Autor: M.K.