AKTUELNO

Otvorila dušu!

Viktorija Mitrović, poznatija kao Viki, napustila je velelepno imanje u Šimanovcima i za sobom zatvorila vrata Bele kuće, a evo i zbog čega.

Foto: Foto/Aleksandar Jovanović, Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, Viki će danas u čuvenoj emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i razgovoru sa Nemanjom Vujičićem otvoriti dušu o svim aktulenim temama iz svog života, ali i iz Bele kuće.

Mitrovićeva će u velikoj životoj ispovesti pred premijernim kamerama otvoriti dušu o svom teškom životu, kao i priči da je kao devojčica bila silovana od strane sveštenika. Pored toga, Viktorija je govorila o lošem, komplikovanom odnosu sa roditeljima, batinama koje je dobijala, kao i o odgajanju svog deteta.

Video: Pink.rs

Pop me je silovao kada sam imala 12 godina. Lupala sam na vrata. Više nikada nisam ušla u crkvu. Prvi put posle toga sam ušla kada sam se ja krstila i kada sam krstila dete - rekla je Viki u "Premijeri - Vikend Specijalu", pa nastavila:
Majka me je ostavila zbog dečka. Sa 15 godina sam doživela silovanje, fizički me je zlostavljao otac, maćeha, bivši dečko, ismejavali su me...

Foto: TV Pink Printscreen

Njenu ispovest možete premijerno pogledati danas, u dobrom poznatom terminu od 13:30 časova na televiziji Pink, a u nastavku vam predstavljamo šta je još pripremila vredna ekipa emisije "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Pink.rs

Autor: P.R.