AKTUELNO

Buduća učesnica "Zadruge" ostavila je sve u čudu.

U današnjoj emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" sa gledaocima Televizije Pink družili su se neki od budućih učesnika rijalitija "Zadruga", među kojima je bila i pevačica Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija. Ona je poželela da svoje poslednje gostovanje pre srede, kada će se useliti u novoizgrađeni grad, iskoristi na najbolji mogući način, pa se u studiju Lee Kiš pojavila u nikad provokativnijem izdanju.

Pročitajte još... NA OVO SE ČEKA MESECIMA! Ovako izgleda jezero Stiva Džobsa u kojem živi LJUBINKO! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Zgodna pevačica je za svoje gostovanje odabrala čipkastu haljinu crne boje ispod koje nije nosila brushalter, dok je gaćice, ipak, odlučila da ponese. Međutim, kako bi bila sigurna da je uspela da privuče pažnju na sebe, ona nije želela da odabere gaćice u boji haljine, već se odlučila za kontrast, pa je obukla bele tange od kojih niko nije mogao da skine pogled.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Svi okupljeni gosti bili su u šoku zbog Macinog seksepilnog izdanja, a nema sumnje da se ono nije dopalo doktorki Nade Macure, koja je zagovornik slojevitog oblačenja. Međutim, primedbe na račun odevanja joj ovaj put nije uputila.

D. T.

#Nedeljno popodne sa Leom Kiš

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'